LA LECTURA A CICLE INICIAL

LA LECTURA A CICLE INICIAL

dimarts, 17 de maig del 2011

SESSIONS PRESENCIALS

Després de molts dies estant amb els alumnes: P. que va a 1er. de primària i el K. que està a 2on., i la mestra de reforç,he assitit a unes quantes sessions amb el P. amb la Logopeda, quan a vingut a l'escola,ja que també va a les tardes quan surt de l'escola.
Des de l'inici de curs fins al dia d'avui,la logopeda m'ha comentat que s'ha vist una important millora pel que fa als aprenenatges de lecto-escriptura.Té moltes dificultats en la direccionalitat de les grafies i dels números. Les dificultats de consciència fonològica que presenta fan que avanci molt lentament en l'aprenentatge de la lecto-escruptura,però els pocs avenços han estat importants en aquests darrers mesos.
La seva actitud també a millorat,està més centrat,però encara necessita el suport constant de l'adult per mantenir el ritme de treball,encara es distreu amb molta facilitat i li costa mantenir l'atenció davant la feina.
No té la mateixa manera ni ritme de treball quan està a l'aula en gran grup que quan es fa feina amb ell individualment. El proposit que ens hem marcat fins a final de curs és que depengui cada vegada menys de l'adult i aconsegueixi ser més autònom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada